NOVINKA! NOVÝ KURZ LIGHT FYZIO POWER

Ucelený kurz LIGHT FYZIO POWER je žhavá novinka od MamiGYM, který představujeme od září 2024 exluzivně jako jediné studio v Praze.

Pod  vedením našich fyzioterapeutek, které mají letité zkušenosti se cvičením žen po porodu, nabízíme funkční systém cvičení pro ženy, které se chtějí dále posouvat ve své kondici pod dohledem odborníků. Cvičení využívá principů jógy, Pilates, DNS metody, spiraldynamik či dynamických kruhových tréninků.

Komorní počet max. 7 maminek, osobní přístup a profesionální vedení fyzioterapeutkou  zaručuje úspěšnost výsledků. Malá miminka spinkají v kočárku na zahradě, kam je ze sálu vidět, nebo si hrají v sále. K dispozici jsou houpátka a hrazdičky. Starší děti si mohou hrát na venkovním pískovišti  a zahradě nebo v dětském koutku.

Při volné kapacitě je možné kurz na zkoušku navštívit i jednorázově.

PRO KOHO JE KURZ VHODNÝ?

Absolovala jsi kurz LIGHT FYZIO 1/2 či máš více jak 6 měsíců od porodu a chtěla by ses posouvat ve své kondici dále? Umíš již navnímat své tělo, ale ráda bys pokračovala ve cvičení pod odborným vedením? Pak je kurz LIGHT FYZIO POWER přesně pro tebe!

Kurz je ideální i pro pracující maminky jako kompenzace sedavého zaměstnání i jako navazující cvičení pro pokročilé a aktivní maminky.

CO JE CÍLEM LIGHT FYZIO POWER?

Cílem kurzu LIGHT FYZIO POWER je posílení pánevního dna a středu těla (CORE), odstranění bolesti zad, kladení důrazu na  správné dýchání a držení těla při respektování individuality každé maminky.

NENECH SI UJÍT SVÉ MÍSTO, REGISTRACE JIŽ OTEVĚRENA ZDE!